Tisztelt Látogató, kedves leendő Ügyfelünk!


Mivel a legdinamikusabban fejlődő gazdasági szegmens még mindig az informatika, ezért a folyamatos kihívásokkal együtt fejlődtünk és szereztük meg azt a tapasztalatot, amivel hatékonyan ki tudunk elégíteni bármilyen igényt.

 

2015 óta dolgozunk webfejlesztésben az ország teljes területén és határon túl. A KVV széles palettáján segítettük már ügyfeleinket, weboldalak, webáruházak programozásával.

 

2016-ban csatlakoztunk a BCC országos lefedettségű üzleti hálózatához, amely szerteágazó partneri körével saját ügyfeleinknek is segítséget tud nyújtani, legyen szó akár ügyvéd, könyvelő, fotós vagy egyéb szaktanácsadás, esetleg nyomdai szolgáltatás területéről.

 

A hálózatépítés és üzemeltetés 2017-ben került be portfóliónkba. Nemcsak megyei közszolgáltatóval dolgozunk együtt, ahol több mint 100 munkaállomást és a hozzájuk tartozó szervereket üzemeltetjük, hanem kisebb céges hálózatokkal is.

 

2018 óta foglalkozunk egyedi rendszerfejlesztésekkel, komplex vállalatirányítási és ügyviteli rendszerek programozásával.

 

2019 óta tartalommanagementtel is foglalkozunk a hatékony webes jelenlét és ügyféltájékoztatás érdekében.