Web alapú szoftverfejlesztés


Web alapú szoftverfejlesztés

Egyedi, személyre szabott megoldások, amik megkönnyítik mindennapi adminisztrációs feladatait. Mindezt online internet alapúan, hogy bármikor bárhonnan elérhető legyen alkalmazása. Mobilra optimalizált rendszerével akár a vonaton ülve is könnyedén irányíthatja vállalkozását, kitöltheti számláit, ellenőrizheti a munkafolyamatokat. Az általunk készített szoftver tökéletesen az Ön igényeire szabva íródik, így minden funkció kézre esik, ezzel is könnyítve munkáját.

 

Eddigi alkalmazásaink a teljesség igénye nélkül:

D-trans fuvar rendszer

Az angliai személyszállító és költöztető cégl, azzal keresett meg minket, hogy készítsünk olyan alkalmazást, ami segíti a fuvarszervezést. Az elkészült rendszer felhasználói oldalon felveszi a megrendelést: címek, kapcsolattartó személyek, csomag méretei és súlya. Ezután a megrendelés bekerül az admin rendszerbe ahol útvonalhoz rendelhető. Az útvonalhoz kapcsolt rendeléseknek a háttér rendszer kiszámolja a teljes súlyát, a térfogatát így könnyen megállapítható hogy melyik autó fogja tudni kiszolgálni a rendelést. Ezek után a megadott adatok alapján 10 cím között kiszámolja az autó optimális futási útvonalát és megjelenít Google térképen, így a sofőr könnyedén navigálhat a címek között.

 

ÉAK Kft. – Behajtást segítő rendszer

Az ÉAK Kft. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye hulladékszállításáért felelős cég. A tartozások behajtásért felelős csoport, időről időre átadja a NAV felé a kért adatokat az ÁNYK rendszerén keresztül. Mivel megyei szinten több ezer emberről beszélünk, ezért az egyesével kitöltött űrlapok rengeteg munkát emésztettek fel, ezért készítettünk egy alkalmazást, ami táblázat segítségével generálja ki az űrlapokat a megfelelő csatolmányokkal, hivatkozásokkal. Ezzel napokat spóroltunk meg a csoportnak.

Amennyiben Önnek is valamilyen automatizált megoldásra van szüksége a mindennapi munkavégzés során, keressen minket bizalommal.