Rendszerfejlesztés


Egyedi, személyre szabott megoldások, amik megkönnyítik mindennapi adminisztrációs feladatait. Mindezt online, hogy bármikor bárhonnan elérhető legyen alkalmazása. Mobilra optimalizált rendszerével akár a vonaton ülve is könnyedén irányíthatja vállalkozását, kitöltheti számláit, ellenőrizheti a munkafolyamatokat. Az általunk készített szoftver tökéletesen az Ön igényeire szabva íródik, így minden funkció kézre esik, ezzel is könnyítve munkáját.
Automatizálja folyamatait, ezzel elkerülve a hibázási lehetőségeket. Mindemelett csökkenti a kollégákra nehezedő adminisztrációs feladatokat. Több éves tapasztalatunk segít nem csak a vállalkozás működésesnek megértését hanem az azzal járó problémák, manuális hibázási lehetőségek kiküszöbölését. A szoftveres segítség optimalizálja és gyorsítja a munkafolyamatait. Egyedi rendszerének felépítése az alapoktól kezdődik.


Igényfelmérés
Személyes vagy online találkozón felmérjük az igényeit. Átnézzük a vállalat működését, megkeressük az automatizálható pontokat. Meghatározzuk a rendszer célját és az ehhez szükséges eszközöket.

 


Specifikálás
A megbeszéltek alapján elkészítjük a projekt specifikációját. Ez a dokumentum tartalmazza az összes funkció leírását, wireframeket (szerkezeti vázlatok), grafikus megjelenéseket. Ennek mentén indul el a fejlesztés.

 


Fejlesztés
A rendszer tényleges programozása. A komplex rendszerek egymásra épülő modulokból állnak amik folyamatosan adatot szolgáltatnak egymásnak. Ebben a szellemiségben történik a kód írása. Egyes modulok elkészülése után külön teszteljük az adott részfeladatot és a rá épülő folyamatokat is.

 


Tesztelés
A fejlesztés közben is átadjuk az elkészült modulokat felhasználói tesztelésre. Lehetőséget biztosítunk a komplex rendszerban való munkára, így az esetleges logikai bukfencek elkerülésére, kijavítására.

 


Élesítés
Az elkészült rendszer hadrendbe állítása. A szükséges dokumentációk átadása. Esetenként vállaljuk a rendszer használatának oktatását is kollégái számára.

 


Fontosnak tartjuk az ügyfél elégedettségét így állunk rendelkezésre továbbfejlesztési ötletek megvalósítására, folyamatos supportot biztosítva.
 Felkeltettük érdeklődését?
Kérjen visszahívást szolgáltatásunk kapcsán.