Kommunikáció


 

A digitalizációval átalakult a marketing folyamata, kezelése és a megjelenési platformok mellett az is, hogy mit fogadnak szívesebben a felhasználók, ügyfelek. Szóró lapozni már költségesebb és nem olyan hatékony forma, ha a köztudatban folyamatosan jelen akarunk lenni. Ezért használjuk a közösségi platformokat, blogolunk és hasznos információkkal látjuk el a partnereket tevékenységünkről a direkt hirdetések helyett.

 

 

Információt átadni sokféleképpen lehet, ezért a cél a hatékonyság mellett a vállalkozás köztudatban tartása, a keresőkben való jobb helyezés elérése, a digitális tartalmak folyamatos frissítése, így az ügyfelek a tájékoztatás mellett értékes információt is kapnak.

 

A folyamatos kommunikáció elősegíti vállalkozásának megismerését, szolgáltatása és termékei minőségét prezentálást. A folyamatos tartalom szolgáltatás segíti a kereső algoritmusok munkáját, ezáltal könnyebben eltalálnak Önhöz a leendő ügyfelei és vásárlói. Meghatározzuk a célokat, ellenőrizzük platformjai jelenlegi felépítését és a korábban elért számokat. Ezután elkezdődik a tartalom gyártás.

 

Vállaljuk:
- webszövegek írását,
- blogolást,
- facebook üzleti oldalak kezelését,
- PR cikkek írását.

 

 Felkeltettük érdeklődését?
Kérjen visszahívást szolgáltatásunk kapcsán.