Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Sikeres megállapodás

Sikeres megállapodás

2020-01-29 09:32:22

Tagek:
támogatás, esport, mátészalka

Írta:
Siket Gábor

,,Bármilyen utat választasz az életben, mindig meg kell találnod a pillanatot, hogy visszaadj valamit, valamit a társadalomnak…"

Arnold Schwarzenegger


Régóta keressük, hogy mi lehet, az a terület ahol tudunk segíteni. Profilunkból adódva mindenképp informatika vonalon gondolkoztunk. Nemrég látóterünkbe került egy mátészalkai egyesület, akik azt a célt tűzték ki maguknak, hogy fellendítik a vidék e-sport tevékenységét. Már több sikeres rendezvényen túl vannak, a hétvégén mi is meglátogattuk őket. Jó volt látni, hogy a fiatal korosztály mennyire komolyan tudja venni ezeket a megmérettetéseket. Mint tudjuk, az e-sport mára sok országban már hivatalos sportnak számít, közvetítések, sőt még sportfogadásokat is lehet kötni a mérkőzésekre.


A szervezők sok munkát raknak a lebonyolításba és egyre népszerűbbek a versenyek. A hétvégén láttunk sok tehetséges játékost, akiknek jövője lehet kedvenc játékukban. Szeretnénk segíteni az Új Irány a Jövő nemzedékéért Sportegyesület munkáját, ezért felajánlottunk nekik egy weboldal elkészítését, amiben lehetőség van a játékosok regisztrálására, az aktuális eredmények megjelenítésére és a háttérben jelenleg papíralapon történő adminisztráció digitalizálására.
A szombati nap végén aláírtuk a megállapodási szerződést Baróczi Sándor elnökkel. Valamint éltünk egy kis felajánlással a Rainbow Six Siege nyertes csapatának.


Reméljük, hogy munkák elősegíti a srácok munkáját és még sok élvezetes mérkőzést szurkolhatunk végig.


Az egyesület munkásságát ITT tudjátok megtekinteni

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat