REFERENCIA: Business Contact Community

REFERENCIA: Business Contact Community

2023-05-18 09:08:34

Tagek:

Írta:





 

Bárdos Barbara a BCC Tulajdonosa írt néhány mondatot az elkészült rendszerük kapcsán. Az utóbbi idő egyik legnagyobb projektje volt a cégnek fejlesztett statisztikákat kezelő rendszer. A cég működéséhez szükséges korábbi 20+ excel táblázatot sikerült 3-ra redukálnunk. Számtalan automatizált funkció került bevezetésre, ezáltal hosszú adminisztrációval töltött óraszámot tudtunk megspórolni. Köszönjük a bizalmat.

"Valószínűleg vagy a legjobb, vagy a legrosszabb ügyfél lehetek egy fejlesztő csapat számára🙂

Hogy miért?

Hosszú évek alatt megfigyeltem, mi az ami az ügyfeleimet segíti, a kollégáim életét megkönnyíti, nekem pedig átláthatóvá teszi az exceleket, az utóbbinál igencsak konfortosan mozgok🙂

Pontosan tudtam, hogy mi az amit szeretnék a folyamatok optimalizálásában és a funkcionalitásban egyaránt. Olyan rendszer volt a fejemben, ami rengeteg időt szabadít fel, felhasznaló barát, adatot szolgáltat az ügyfeleim és a cég számára is. Ugyanígy voltam a weboldallal, nem szeretem a túlgondolt, túlbonyolított dolgokat, egy weboldalnak egyszerűnek, nagyszerűnek és átláthatónak kell lennie, ebből nem engedek🙂A networking önmagában megoldja a marketinget, így olyat szerettem volna, ami tükrözi a céget.

Sok terméket, szolgáltatást megneztem, kipróbáltam, így tudtam, hogy egy dobozos termék szóba se jöhet, ahogy a wordpress oldal sem. Mindamellett, hogy folyamatosan ijesztgettek, hogy az egyedi fejlesztés nagyon sok időt, pénzt és energiát éget el...mégis belevágtam🙂

Az egyik legjobb döntésem volt!

Siket Gábor és csapata, nem csak ért a fejlesztéshez, hanem tolmácsol magyarról magyarra! Mindezek mellett sem időben, sem pénzben nem csúsznak meg, sőt olyan ötletekkel, javaslatokkal látnak el, akár le is beszélve egy-egy őrületedről, hogy sokkal jobbat, többet kapsz, mint amit el tudnál képzelni!

Ha te is szeretsz rendszerekben gondolkodni, napra kész lenni a céged működésével, akkor jó szívvel ajánlom őket! Velük nem lőhetsz mellé!"

Bárdos Barbara
Tulajdonos
Business Contact Community Kft.

árdos Barbara

Tulajdonos

 

Keressen minket elérhetőségeinken

  • Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, hívjon vagy írjon nekünk
  • 1106 Budapest X. kerület Jászberényi út 24-36 III.emelet
  • +36 70 327 89 43
  • info@netcorp.hu