Projektek a finishben!

Projektek a finishben!

2016-02-16 13:01:29

Tagek:
netcorp webdesign, projektek, referenciák

Írta:
Siket Gábor





Kivételesen mostani bejegyzésünkben a következő hetekben elkészülő projektekről írunk egy pár szót. Az utóbbi idő két kiemelt weboldaláról van szó a Darabant Trans és az AirsoftForce Webáruházról.

 

Mindkét projekt fontos szerepet töltött be az utóbbi időben. A D-Trans az első nemzetközi projekt a NETCORP elmúlt egy évéből és egy egyedi háttér rendszert sikerült megvalósítani. Az AirsoftForce pedig egy extrém hobbihoz kapcsolódó webáruház Nyíregyházáról.

 

Darabant Trans

Nemzetközi költöztetés, kisállat szállítás, személyszállítás Anglia és Magyarország között. Az elkészült front-end oldal természetesen responsive felépítésű angol-magyar nyelven is elérhető, és nem csak az, online hanem az offline grafikai munkálatok is a NETCORP végezte. A rendszer lelke a megrendelő űrlapokban rejlik. Kiválasztott időpontok alapján rendszerezi a megrendeléseket, a hozzá adott csomagok méretével, súlyával együtt. A háttér rendszer pedig Google Map és a megadott adatok segítségével kiszámolja az optimális útvonalat a sofőr számára. A munkafolyamatból már csak az utolsó simítások vannak hátra és élesítésre kerül.

 

AirsoftForce Webáruház

Az utóbbi időben az airsoft extrém sporthoz kötődő élet fellendült Nyíregyházán. Ennek következménye az a megkeresés, amit az AirsoftForce tulajdonosa és üzemeltetője rendezett a NETCORP felé. Sikerült egy teljesen egyedi grafikai alapokon nyugvó responsive webáruházat felépítenünk. Itt, is mint ahogyan korábbi munkáknál az offline megjelenés is megtervezésre került: névjegykártya, szórólapok, matricák. Külön igény volt a teljes körű termékfotózás, amire korábbi munkáknál nem volt igény, de mostantól ezzel is bővült a paletta. Az elkészülő áruház érdekessége a közösségi megoldásokban rejlik, ilyen például hogy a facebook megosztások egyedi képpel rendelkeznek. Hamarosan elérhetővé válik az áruház teljes készlete.

Keressen minket elérhetőségeinken

  • Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, hívjon vagy írjon nekünk
  • 1106 Budapest X. kerület Jászberényi út 24-36 III.emelet
  • +36 70 327 89 43
  • info@netcorp.hu