Panda 4.2 loading

Panda 4.2 loading

2015-07-28 20:05:58

Tagek:
google, panda algoritmus, frissítés

Írta:
Siket Gábor





Never say NO to Panda! Ahogy egy vicces reklám hirdeti. Elindult a Google Panda 4.2 frissítő algoritmus, ami a nyilatkozatok szerint a drasztikus változásokat fogja ellenőrizni.


Miről is van szó?


Az algoritmus azokat az oldalakat szűrte ki ahol a tartalom minősége alacsony, semmitmondó. A tartalmak csak összeollózót szövegekből állt. Célja az volt, hogy megszüntesse ezen nem megérdemelt pozícióját a találatok között. Ugyanúgy továbbra is előtérbe van helyezve a többi szempont, (tartalom, leírások, mobilbarát megjelenés, title) ami szerint rangsorol a kereső, viszont a Panda érinti a reklámokkal teleszemetelt oldalakat is. Ahol a tartalom élvezhetetlen a sok megjelenő reklám miatt szintén hátrébb rangsorolja az algoritmus.


Voltak oldalak, amik beleestek ebbe az elkaszálásba, de ők most reménykedhetnek feltéve, hogy ha javítottak a hibáikat a frissítés helyre hozhatja a statisztikákat, viszont akár további csökkenés is várható. Figyeljük az Analitycs mutatókat és használjuk ki az új frissítést.


Ami még kiemelendő, hogy az algoritmus lefutásának ideje hosszú. Akár több hónapot is igénybe vehet, ezért nehezen megmondható mikor fogja érinteni a hazai találati listákat tehát figyeljük oldalunk helyezését.
 

Keressen minket elérhetőségeinken

  • Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, hívjon vagy írjon nekünk
  • 1106 Budapest X. kerület Jászberényi út 24-36 III.emelet
  • +36 70 327 89 43
  • info@netcorp.hu