NETCORP - Marketing

NETCORP - Marketing

2019-06-17 14:36:34

Tagek:
webfejlesztés, marketing, online marketing, webshop marketing

Írta:
Dobos Éva





Miért van szükség a marketingre? Hogyan fizetődik ki az erre befektetett költség? Mi a különbség az én hirdetésem és egy marketinges hirdetése között?
Minden hasonló feltett kérdésre válasszal szolgáltunk eddigi Ügyfeleinknek. A választ havi riportok által nyújtottuk át nekik és kivétel nélkül megelégedettséggel fogadták. Hónapról-hónapra magasabb számokat tudunk felmutatni, akár bemutatkozó oldalról, akár webshop bevételéről legyen szó. Kivétel nélkül.


Az első és legfontosabb a rendszeresség. Egy vállalkozó számára annyi add hoc feladat adódik a hétköznapokban –és hétvégén is, amelyek mellett nagyon nehéz rendszerességet tartania a megjelenésekben. Blog bejegyzés, vagy hírlevél esetén ráadásul a megfogalmazással is bajlódnia kell, időt kell rá szánni, ott kell lenni fejben, ameddig egy-egy hír megszületik. A következő buktató, hogy amennyiben az időt elő tudja teremteni az üzletember, üzletasszony, keresőoptimalizált szemlélettel, a célközönségnek szánt hangnemben, az aktuális helyesírási szabályoknak megfelelve, pontosan az igényelt közvetlenséggel kell, hogy szóljon Vásárlóihoz, Ügyfeleihez.


Mi abban tudunk segíteni, hogy ez mind egyszerre, és folyamatosan megvalósuljon. A folytonossággal pedig azt érjük el, hogy a brand épül, terjed, így kerül olyanok tudatába is, akiknek adott esetben nem aktuális a nyújtott termék, vagy szolgáltatás igénybevétele, azonban amint szüksége lesz rá, Te leszel az első, aki eszébe jut!
 

Keressen minket elérhetőségeinken

  • Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, hívjon vagy írjon nekünk
  • 1106 Budapest X. kerület Jászberényi út 24-36 III.emelet
  • +36 70 327 89 43
  • info@netcorp.hu