Ne hagyjuk elavulni webshopunkat!

Ne hagyjuk elavulni webshopunkat!

2015-11-05 11:32:22

Tagek:
redesign, grafika, fejlesztés, naprakész weboldal

Írta:
Siket Gábor





A gyors változások idejét éljük. Ha nem tudunk elég gyorsan megújulni, alkalmazkodni akkor lemaradunk a versenytársaktól majd szépen lassan el is tűnünk. Fokozottan igaz ez az interneten.

 
Főként a web áruházak ahol felfokozott a tempó. Új termékek, szolgáltatások, akciók, minden héten vagy akár minden nap. Oda kell figyelnünk a megfelelő kommunikációra, a supporta a termékek tálalásának színvonalára. Fontos hogy megjelenésünk mindig friss legyen. Ne hagyjuk, hogy weboldalunk látványa és funkciói elavuljanak. 2 évente érdemes lecserélni a design, vagy ha nem is teljes arculatot váltani, de szintre hozni a megfelelő technikai elemekkel. Ne feledjük, ha sétálunk az utcán és meglátunk egy kirakatot, ha nem tetszik, akkor nem megyünk be az üzletbe és nem fogunk ott vásárolni. Viszont ha egy szépen összeállított izléses kép fogad, máris nagyobb az esély hogy ott költjük el a pénzünket. Ha nem is pont, akkor, de megmarad az élmény és visszatérünk majd később.

Fontos szempontok termék adatlapunkon:

- szép termék képek (minél több kép)
- egyszerű tömör leírás a termékről
- jól látható helyen kommunikált akció
- kiemelt elérhetőség, ha kérdése lenne a vásárlónak
- kapcsolódó termékek, amik vásárlásra ösztönöznek
- vásárlói értékelés, visszajelzések

Ezeket szem előtt tartva figyeljük a látogatottsági, vásárlási mutatókat és alkalmazkodjunk a kialakult helyzetekhez, hogy áruházunk minél sikeresebb legyen.

Keressen minket elérhetőségeinken

  • Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, hívjon vagy írjon nekünk
  • 1106 Budapest X. kerület Jászberényi út 24-36 III.emelet
  • +36 70 327 89 43
  • info@netcorp.hu