Miért fontos az egyediség?

Miért fontos az egyediség?

2016-12-14 13:47:10

Tagek:
egyedi fejlesztés, webfejlesztés, unique design, grafika

Írta:
Siket Gábor





Évről évre egyre nagyobb verseny alakul ki az online világban. Webáruházak, szolgáltatók, fejlesztők keresik a legjobb marketing szakembereket, akik iránymutatást adnak.

A marketing és keresőoptimalizálási vetületét most nem boncolgatnám a témának, hiszen egész évben rengeteg bejegyzés volt arról mikre kell figyelni, e szokásunkat jövőre is megtartjuk, hogy up to date legyen a Blog.

Ami a fejlesztési területet érinti, egyetlen szóval szeretném előre vetíteni: egyediség. Az idei év teljes mértékben az uniformizálódásról szólt, ezért a sok tömeggyártott weboldal közül nehéz kiemelkedni. Rengeteg ingyenesen hozzáférhető kész megoldást kínáló weboldal jelent meg, tovább erősödött a kisvállalkozók körében a tempalte alapú megoldások használata, hisz gyors és olcsó.

Viszont minden egyediséget nélkülöznek egy 10$ értékű váz, amiben kicserélnek néhány színt és magát a tartalmat. Úgy gondolom, hogy azok, akik tényleg igényes és piacképes megjelenést szeretnének eddig is és ezen túl is az egyedi fejlesztéseket fogják választani. Legyen szó egy brand oldalról vagy áruházról, mindig kifizetődik, ha saját elképzelések alapján kerül kialakításra a megjelenés és a funkciók is.

Keressen minket elérhetőségeinken

  • Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, hívjon vagy írjon nekünk
  • 1106 Budapest X. kerület Jászberényi út 24-36 III.emelet
  • +36 70 327 89 43
  • info@netcorp.hu