Hogyan nyissak Webáruházat?

Hogyan nyissak Webáruházat?

2019-09-23 15:20:59

Tagek:
webshop, webáruház, start up, online shop, értékesítés

Írta:
Dobos Éva





Hogyan nyissak webáruházat?

A legelső és legfontosabb, felmérni a piacot a kiválasztott témakörben, feltérképezni a konkurenciát üzleti szemmel, marketing látásmóddal, felhasználóbarát szempontból egyaránt.
Az ezt követő lépés egy könnyen megjegyezhető webcím. Fontos a domain kiválasztásánál figyelni arra is, hogy ne sértsen meg semmiféle névjogot, mert annak komoly anyagi kihatásai lehetnek.

Ki kell választanunk, hogy milyen fizetési módokat akarunk biztosítani vásárlóinknak. Ez mindig a célközönségtől függ, de ma már szinte elkerülhetetlen, sőt butaság kihagyni az előre fizetés lehetőségét, ugyanis előszeretettel élnek a technika adta lehetőséggel az emberek. Ezen belül is több opció van, például a PayPal, vagy az azonnali átutalás. Fontos lehet azonban bizonyos témakörökben meghagyni az utánvét lehetőségét Vásárlóink számára.
Tudnunk kell a forrását azon termékeknek, amelyeket a shopban kínálunk. Tisztában kell lennünk a beszerzési folyamatokkal és nem utolsó sorban a költségekkel.

Ekkor még sok ködfolt van, itt érdemes felkeresni egy, vagy több webfejlesztő céget, ajánlatkérés, konzultáció céljából. Amikor kiválasztásra kerül a partnercég, bízhatunk abban, hogy ők is segítségünkre lesznek a folytatásban, illetve az indulásban, és bátrabban, szakemberekkel (programozó, marketinges) az oldalunkon indulhatunk életünk egyik legizgalmasabb kalandja felé, amellyel nagy sikerekre tehetünk szert.

Keressen minket elérhetőségeinken

  • Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, hívjon vagy írjon nekünk
  • 1106 Budapest X. kerület Jászberényi út 24-36 III.emelet
  • +36 70 327 89 43
  • info@netcorp.hu