subpage
arculattervezes Arculati elemek tervezése, logó, névjegykártya, online és offline grafika
Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
SELECT * FROM netcorp_staticpages WHERE id = 'arculattervezes'

info@netcorp.hu

Teljes arculati tervezés

Az arculattervezés az első, legfontosabb tényező vállalkozása kommunikációjában. Nem csak egy logóról, vagy egy szépen megszerkesztett bannerről beszélünk. A jól kialakult arculat arra törekszik, hogy mindig, mindenhol felismerhető legyen. Ez alatt értendő az online megjelenés mellett minden kézzel fogható anyag is, a névjegykártyától kezdve a reklámanyagokon keresztül a levélpapírig. Ezek a vállalkozása megjelenésére mindvégig ható elemek.
Fontos, hogy az emberek megjegyezzék az Ön által létrehozott, képviselt márkát. Ennek érdekében szoros kapcsolattartás mellett több logót és arculati tervet készítünk előzetes megbeszélések alapján, amiből kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet, melyhez igény esetén marketing szempontok figyelembevételével tanácsot tudunk adni.
A logó közel úgy öltöztet, akár maga a cégnév. Üzletemberként is fontos a megjelenés. Nincs ez másként üzletünkkel sem. Egységes grafikai megjelenési elemekkel a szolgáltatás, vagy termék garantáltan profitábilisabb lehet, sokkal komolyabb benyomást kelt a vásárlóban.

Ha önmagunkkal szemben kritikusak vagyunk, a vállalkozásunkkal szemben miért ne lennénk azok? Az első benyomás fontossága nem elhanyagolható. Ez a XXI. század információs óceánjában kiváltképp igaz, gondoljunk csak bele, mennyire lényeges, hogy az interneten keresve milyen tálalással találkozunk a szolgáltatóval.  Sokan úgy gondolják, elegendő, ha csak a szolgáltatásra vagy termékre koncentrálnak és a megjelenés másodlagos. Ez azonban nem állja meg a helyét.
 

 

MIT FOGLALHAT MAGÁBA AZ ARCULATI TERV:

• Egyedi igények szerinti megoldások
• Teljes arculati tervezés esetén: logó, névjegykártya, levélpapír, webes arculat, bélyegző
• Többszöri megbeszélés után letisztázott munkafolyamatok az áltáthatóságért
• Offline szóróanyagok készítése
• Online reklámok, HTML 5 bannerek készítése

Ma már nem elég egy szép logó. Kis vállalkozások esetén is mindenki a minőséget keresi, ami megbízhatóságot és profizmust sugall a megrendelő felé. Ezért fontos a megfelelő arculat kialakítása már a kezdetektől fogva, hisz a vizuális megjelenés fogja meg először a potenciális vásárlókat.

 

 

 

 

 

ARCULATI ELEMEK A NETCORP RAJZPADJÁRÓL:

Eledeldiszkont logó és teljes online arculat, D-trans nemzetközi fuvarozási cég online arculata, névjegykártyája, Szalkay István belső ellenőrzési szakértő névjegykártya, Airsoft Force Webáruház teljes arculata, Komonyi Szervíz logó és online arculat

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat