Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43

Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Siket Gábor vagyok, webfejlesztő. Több, mint 8 éve foglalkozom weboldalak, web-áruházak fejlesztésével. Karrierem Debrecenben kezdtem el 2011-ben egy helyi vállalkozásban ahol két évig dolgoztam, mint webfejlesztő. Ez idő alatt elsajátítottam a HTML, CSS minden apró trükkjét, mely lehetővé tette, hogy böngésző optimalizált valid kódolással készítsem el munkáimat. Betekintést nyertem a grafikai tervezésbe, névjegykártyák, szóróanyagok tervezésébe és kivitelezésébe, valamint az ügyfélközpontú cégvezetésbe.


2013-tól Nyíregyházán folytattam munkámat egy informatikai cégnél, ahol komoly tapasztalatokat szereztem a webes alkalmazás-fejlesztés minden területén. Online, böngésző alapú játékok fejlesztésével, nagy forgalmat lebonyolító webshopok és portálok kivitelezésével, mobil és reszponzív oldalak készítésével még nagyobb betekintést nyertem a webfejlesztés világába. Emellett tapasztalatot szereztem a keresőoptimalizálás (SEO) területén is, amiben folyamatosan képzem tovább magam.


Jelenleg egyéni vállalkozóként tevékenykedem a NETCORP webdesign cégér alatt Nyíregyházán és környékén ahol igényes, profi megjelenésű weboldalak és webes alkalmazások készítésével foglalkozom.

2017 óta nem csak weboldalak fejlesztésével hanem komplex web alapú vállalat irányítási rendszerek fejlesztésével illetve rendszerfelügyelettel bővült szolgáltatásaink palettája.

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat