Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Üzleti kapcsolatépítés

Üzleti kapcsolatépítés

2019-03-26 11:57:18

Tagek:
business, kapcsolatépítés, üzlet, it

Írta:
Siket Gábor

Egy vállalkozás életében az egyik legfontosabb tényező a minőségi kapcsolatépítés. Mivel nagyon sokrétű a vállalkozói kör, ezért ez nem könnyű feladat.

A NETCORP több mint 3 éve tagja egy üzleti klubbnak, amely az ország egyik legnagyobb szervezete. Országosan több nagyvárosban jelen van a BCC, azaz a Business ContactCommunity.

Mi itt találtuk meg azt a közeget, ahol minőségi bizalmi kapcsolatokat építhetünk, elősegítve a vállalkozás előmenetelét. Mivel IT szektorról beszélünk az esetünkben, fontos volt, hogy ne egy vaskalapos vezetőséggel találjuk szembe magunkat. A kapcsolatépítés egyébként sem egy öltönyön, vagy egy nyakkendőn múlik. Már az első néhány hónapban sikerült felvennünk a fonalat és hasznos stratégiai együttműködéseket kötöttünk.

A cég évente megrendezi a Business Time Gálát, ahol országosan több mint 100 cégvezetőt hoz össze a Bartucz László és Bárdos Barbara által irányított csapat. Idén az a megtiszteltetés ért minket, hogy a NETCORP-ot választották az Év üzleti stratégájának.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat