Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Support avagy gondolkodjunk hosszú távon

Support avagy gondolkodjunk hosszú távon

2015-11-23 10:13:00

Tagek:
support, weboldal készítés, update, tartalom szerkesztés

Írta:
Siket Gábor

Egy igazán jól működő weboldal, web áruház munkálatai nem fejeződnek be az élesítéssel. Ezután jön még csak a munka neheze.

 

Még abban az esetben is, hogy ha tökéletes piackutatást végeztünk felmerülhetnek olyan igények az oldal átadása után, amivel nem számolhattunk. Állapodjunk meg a fejlesztővel egy egységes órabérben, tisztázzuk le, hogy mit takar a support. A megbízási szerződésben kitérnek arra, hogy meddig vállalják az elkészült munka hibajavítását, és supportálást. Ezen az időn túl kössünk szerződést, hogy oldalunk ne váljon elavulttá és folyamatos kontroll alatt legyen a fejlesztő által is.

Amire fokozottan figyeljünk és térjünk ki a szerződésben:

Tartalom managment

Nem kell értenünk a webes szövegíráshoz, tördeléshez, ízléses tálaláshoz. Fizessük meg a fejlesztőt hogy managgelje tartalmunkat, így mindig igényes lesz közölni kívánt tartalmaink megjelenése.

Új trendek, update

Kérjünk információt az új fejlesztésekről, trendekről, amivel egyedibbé, és jobbá tehetjük oldalunkat a konkurenciával szemben.

Archiválás, biztonsági mentés

Bármikor becsaphat a villám. Legyen folyamatos mentés, archiválás weboldalunk forrásáról és adatbázisáról is.

Sok esetben az erre felszámolt díjak fölösleges kiadásnak tűnnek, de gondoljunk csak bele, ha valamilyen tartalmat véletlenül kitörlünk vagy egyszerűen nem a mi világunk a szövegszerkesztés. Ilyen esetekben igazából sokat spórolunk, ha van egy érvényes support szerződésünk a fejlesztővel.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat