Reszponzív design

Reszponzív design

2015-03-06 01:29:01

Tagek:
reszponzív, platform független, tablet, mobil

Írta:
Siket Gábor





Napjainkban leggyakrabban használt front-end technológia a reszponzivitás. Lehetővé teszi, hogy böngésző és platform függetlenül megjelenítsük webes tartalmainkat. A böngésző méretétől függően az oldal átalakul. Automatikusan szélességet, betűméretet vált, átméretezi a fotókat, hogy a tartalom olvasható legyen. Mivel az oksotelefonok uralják a piacot ezért fontos, hogy jól optimalizált legyen az oldal, megjelenésben és működésben is.


Az általunk készített reszponzív lapok csak abban az esetben kerülnek átadásra, ha megkapják a GoogleSpeed Insights 100/100-as Felhasználó élmény státuszát. Ez azt jelenti, hogy a koppintási területek, a betűméretek, és tartalom méretezése teljes mértékben megfelel a google keresőjének ezzel is elősegítve a működést .


Bemutatkozó oldalaknál mivel minimális a tartalmi közlés inkább ez feature számba megy. Viszont egy webáruháznál szinte már elengedhetetlen. Megkönnyítjük a látogató dolgát, hogy ha a buszon ülve épp munka után haza utazás közbe talál rá websopunk linkjére azonnal elérhető legyen, és könnyen tudjon rendelni.


A 2014-es Év honlapja elbírálás listáján már kiemeltként szerepel a reszponzivitás tehát már a szakma is különös figyelmet szentel e technológia díjazására.
 

Keressen minket elérhetőségeinken

  • Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, hívjon vagy írjon nekünk
  • 1106 Budapest X. kerület Jászberényi út 24-36 III.emelet
  • +36 70 327 89 43
  • info@netcorp.hu