Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Reklámozzunk videóval

Reklámozzunk videóval

2016-09-09 11:37:30

Tagek:
videó, reklám, seo, marketing

Írta:
Siket Gábor

Az utóbbi év egyik legfelkapottabb marketing eszköze lett. A alkalmazása erősen felfelé ível, emiatt úgy gondoljuk megéri írni róla néhány sort.

Mint minden másban itt is nagyon fontos a minőség. Abban az esetben használjuk ezt a reklám típust ha igazán jó koncepcióval tudunk kiállni a nagy közönség elé. A felhasználók egy ilyen reklám esetében nem a cég hátterét nézik, hanem hogy az általuk látott videó megkapó-e, amennyiben amatőrnek hat a film, vállalkozásunk is így lesz elkönyvelve.

 

 

Határozzuk meg hogy mit várunk el a videótól. Vevőszerzést? Szimpla bemutatást? Esetleg egy adott akciókommunikációját? Ehhez megfelelően építsük fel a kisfilm koncepcióját. Ne sajnáljuk a pénzt szakemberre a minőség érdekében. Ahhoz hogy a reklám működjön hatni, kell az érzelmekre. Használjunk szimpatikus karaktereket, akik elmondják hogyan oldódott meg a problémájuk a mi termékünk / szolgáltatásunk segítségével.

Ezek után már csak megfelelő helyen kell kommunikálni a reklámot. A legjobban működő felületet mindenki ismeri, de gondosan válasszuk meg a célközönséget hogy a reklámunk mindenképp célba érjen.

forrás: azevhonlapja.hu

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat