Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Nem bünteti a kilépő ablakokat a Google!

Nem bünteti a kilépő ablakokat a Google!

2016-10-24 11:58:07

Tagek:
google, pop-up, felugró ablakok, seo, rangsorolás

Írta:
Siket Gábor

Korábban már beszámoltunk az új algoritmusról, ami figyeli a weboldalakon elhelyezett felugró ablakokat és büntetést szab ki rájuk amennyiben gátolják a tartalom megjelenését.

2017 januárjában indul el az új büntető algoritmus, ami a mobil oldalak felugró ablakait fogja vizsgálni. Sok oldal tulajdonos vakarta a fejét mivel rengetegen használják az oldal távozásánál felugró ablakot, ami maradásra bírja a látogatót. John Muller a következőket nyilatkozta:

„A pillanatnyi helyzet az, hogy ezek nem számítanak. Amit nézünk azok olyan felugró ablakok, amelyek a találati listán történő kattintás és a tartalom megjelenése között bukkannak fel. Ez az a szakasz, ahol mi a felugró ablakokat vizsgáljuk. Az hogy mit csinálsz ezután, például amikor egy felhasználó a weboldalad egy bizonyos részére kattint, vagy bezár egy fület, vagy ilyesmi, az csak rád és a felhasználódra tartozik”

Így tehát biztosítottnak látszik, hogy az ilyen alkamazásokat nem érinti a büntetés. A keresőt csak az érdekli, ami a kereső való klikkelés és az oldal megnyitása között gátolhatja a tartalom megjelenését.

forrás: ite.hu

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat