Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Mitől lesz jó egy weboldal?

Mitől lesz jó egy weboldal?

2015-07-01 13:01:18

Tagek:
webfejlesztés, programozás, design, arculat

Írta:
Siket Gábor

A vélemények megoszlanak, viszont van néhány alappillér, amire ha odafigyelünk, biztosan az előnyükre válik. Fejlesztői szemmel rengeteg szabvány és trend van, amire építkezik egy weboldal, ezekre most különösebben nem térek ki, csak az általános részekre.


1. Arculat, design, megjelenés
 Vállalkozásunk az arculattal lesz egyenlő. Ha igénytelen, csicsás, rendezetlen a weboldal akkor ilyennek fogják gondolni a céget is. Ezért fordítsunk nagy figyelmet az oldal tervezése során a megjelenésre.


2. Információ, tartalom
Korábban már írtunk a tartalomszerkesztés fontosságáról. Lényegre törő, hasznos információkkal lássuk el az olvasót, és folyamatosan tartsuk fent érdeklődését, rendszeres bejegyzésekkel.


3. Keresőmarketing
Sokan továbbra is kihagyják ezt a részt. Elkészíttetnek egy oldalt olcsón, gyorsan bármiféle szakértelem nélkül, aztán várják a megváltást. Fordítsunk időt, pénzt és energiát a keresőoptimalizálásra és a marketingre hogy oldalunk pénzt is termeljen.


4. Fejlesztések
Figyeljünk oda, hogy weboldalunk ne avuljon el. Érdeklődjünk fejlesztőnknél az új trendekről, újdonságokról, funkciókról, amik beépítésével jobb lehet oldalunk.


Ezeket szem előtt tartva tervezzük meg oldalunkat, kérjük ki a fejlesztő cég véleményét adott ötleteinkről, keressünk fel marketing szakembereket és ne féljünk tanácsot kérni.

Amennyiben szeretné, hogy weboldala a fent leírt kritériumoknak megfeleljen, igényes és naprakész legyen, kérje ingyenes árajánlatunkat!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat