Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Mire jó a hashtag?

Mire jó a hashtag?

2016-08-15 12:41:34

Tagek:
hashtag, seo, közösségi marketing, keresők

Írta:
Siket Gábor

Butácska találmánynak indult, de rövid időn belül átformálta a közösségi weboldalak nyújtotta élményt. Egyre többet használják marketing célokra is és a statisztikák szerint jól működik.

A #hashtag-ek gyakorlatban kategorizálják a bejegyzéseket, amikhez hozzákapcsoljuk. Ha rendszeresen használunk egy adott hashtag-et a posztjainkban, akkor, ha valaki erre a tagre klikkel az összes korábban befűzött postot látja. Ezzel a kis jelecske roppant fontossá tud válni SEO szempontból.

Ne zsúfoljuk túl a postot tagekkel. használjunk egy vagy két egyértelmű taget a bejegyzéseknél, hogy minél hamarabb rögzüljön kedvelőink körében. Ha új taget szeretnénk bevezetni, magyarázzuk egy, hogy pontosan mire is szeretnénk használni. Ne essünk abba a hibába, hogy csak azért használunk egy taget mert népszerű, de nem releváns a tartalmunkkal.

A szépség az egészben hogy a taget nem csak online platformokon hirdethetjük. Fontos hogy rövid és könnyen megjegyezhető legyen, így akár utcai plakátokra is kihelyezhetjük egy QR kód mellé.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat