Mennyibe kerül egy weboldal?

Mennyibe kerül egy weboldal?

2015-04-27 17:09:31

Tagek:
szolgáltatás árak, weboldakészítés, ár

Írta:
Siket Gábor





Amikor egy új ügyfél érdeklődik szolgáltatásaim iránt ez a kérdés a legelső. Megválaszolásához szükség van arra, hogy a leendő megrendelő vázolja elképzeléseit. Ugyan van, néhány típus, amiknek az árképzése minimális gondolkodási és tervezési időt vesz igénybe, de ugyanakkor fontos, hogy az igényfelmérés minél pontosabb legyen. Mivel egy weboldalt sok féle képen el lehet készíteni ezért ugyanennyi féle ár is létezik.

Napjainkban elterjedt a különféle nyílt forráskódú CMS rendszerek használata, amelyekhez egy egyszerű templatet megvásárolva gyorsan lehet weboldalt készíteni. Ezeknek az oldalaknak a legnagyobb hátránya az, hogy minden egyediséget nélkülöznek. Mind megjelenésben mind forráskódjába sablonokra épül. Olcsón hozzáférhető, ezért a minőség is az olcsó kategóriába sorolható.

Jómagam törekszem a lehető legegyedibb oldalak elkészítésére. Az elkészülő oldalak látványtervét többszöri egyeztetés után, saját kezűleg készítem el, hogy ne sablont kapjon az ügyfél, hanem üzletéhez, vállalkozásához a legszorosabban illő megjelenést. Az általam készített weboldalak motorjaként egy saját fejlesztésű rendszer szolgál, amit a site működéséhez igazítok. Nincsenek fölösleges funkciók, kallódó menüpontok, csak az, amire az ügyfélnek szüksége van. A megrendelt oldal a legfrissebb webes technológiákat szem előtt tartva készül el.

Ebből adódóan szolgáltatásaim nem a már jól ismert ,,legyen weboldala 20 ezer forintért” kategóriába sorolható, viszont biztosíthatom, hogy teljes mértékben egyedi megjelenésű és működésű oldal készítek Önnek.
 

Keressen minket elérhetőségeinken

  • Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, hívjon vagy írjon nekünk
  • 1106 Budapest X. kerület Jászberényi út 24-36 III.emelet
  • +36 70 327 89 43
  • info@netcorp.hu