Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Legyünk naprakészek

Legyünk naprakészek

2015-10-26 13:34:01

Tagek:
tartalom management, frissítések, blog, hírek, weboldal tervezés

Írta:
Siket Gábor

Ha látogató érkezik weboldalunkra és nem tudunk neki elég friss és hasznos információkat átadni, akkor nagyon hamar el is veszítjük mint potenciális vásárlót. Hogyan tartsunk fent az érdeklődést?

 

Sokan gondolnak úgy egy weboldalra, hogy csak el kell készíteni egyszer és az működik. Ez egy bizonyos értelemben igaz is. De gondoljunk bele. Felépül egy közért, megtöltik, áruval majd megérkeznek a vásárlók leveszik, a polcról a különböző cikkeket aztán a tulajdonos nem tölti újra az eladott termékeket. Ha legközelebb bemegyünk, az üzletbe ugyanazok az üres polcok néznek velünk szembe. Az egyértelmű hogy többet nem megyünk ebbe a boltba. Egy weboldal esetében is ez ugyanígy néz ki. Ha nem frissítjük tartamainkat, nem aktuális dolgokról adunk információt akkor elveszítjük a felhasználókat.

A cipész gyermekének cipője mindig lyukas, ahogy a régi mondás tartja. Ez nagyon rossz hozzá állás. Saját vállalkozásunk weboldala is mindig frissüljön. Vezessünk blogot, boncolgassunk ügyfeleink számára releváns tartalmakat. Ha egy bróker cégünk van, ne akarjunk főzési tanácsokat adni. Mindig tömören a lényegre törjünk. Használjuk a közösségi oldalak által nyújtott lehetőségeket, hogy minél több emberhez érjen el mondani valónk. Tartalmunkat mindig tálaljunk ízléses, könnyen emészthető formában. Egy látogató az első 4 másodpercben eldönti, hogy marad az oldalon vagy sem. Ezért már nyitólapunknak is könnyen átláthatónak kell lennie, hogy hamar, lekösse a tartalom a néző figyelmét.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat