Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Közösségi média VS weboldal

Közösségi média VS weboldal

2015-05-10 20:56:41

Tagek:
közösségi média, weboldal, vevőszerzés

Írta:
Siket Gábor

Manapság a legtöbb kis- és középvállalkozás a facebookban látja az online jelenlét egyetlen megoldását. Egyszerűen kezelhető és mindenki ott van. Sajnos ez az elgondolás alapvetően hibás. Gondolok itt arra, hogy a facebookon összegyűjtött lájkok száma nem egyenlő az ügyfelek számával.

Ezzel a ténnyel az a vezető, aki figyeli saját eladási mutatóit az tisztában van. Tehát egy szimpla facebook adatlap alapvetően nem elég. Persze ahhoz hogy a meglévő ügyfelekkel tartsuk a kapcsolatot mondhatni elengedhetetlen. Viszont ahhoz hogy új vevőket vonzunk be ahhoz sajnos kevés.

Egy bemutatkozó oldal célja hogy új ügyfelekkel ismertessük meg tevékenységünket. Alap információk, hírek, galéria és elérhetőségek hogy az eljussanak hozzánk. Az oldalnak megnyerőnek kell lennie, hogy, felkeltsük az érdeklődést. Keresőbarát felépítés hogy minél könnyebben megtaláljanak minket a keresők. Ha egy elégedett ügyféllel többet írhatunk a vállalkozás számlájára, akkor jön képbe a közösségi portál. Vásárlónknak a szolgáltatásunk kielégített igényeit ezért ott is megkeres minket. A fanpage segítségével értesíthetjük új projektjeinkről.

A megfelelő kombináció tehát: egy igényes megjelenésű weboldal az új ügyfelek bevonzására + egy jól adminisztrált facebook page a már elégedett ügyfelek értesítésére. Használjunk weboldalunkban mappázható galériát, blog vagy hírkezelő rendszert és ezeket a bejegyzéseket osszuk meg a facebookon. Így a közösségi média segítségével új és meglévő vevőink is weboldalunkhoz jutnak, vissza ahol megkapják azt az egyediséget, ami vállalkozásunkat tükrözi.
 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat