Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43
Honlap RE-DESIGN, újratervezés

Honlap RE-DESIGN, újratervezés

2015-05-04 15:52:29

Tagek:
re-design, újratervezés, honlap felőjítása

Írta:
Siket Gábor

Böngészve az interneten sok elavult megjelenésű és funkcionalitású weboldalt találunk. Ezek már több éve készült és igazából az akkori trendeknek megfelelő oldalak, viszont az óta eljárt felettük az idő. A cég megmaradt, tevékenysége fejlődött, több vevőt szerzett, szolgáltatásai bővültek, weboldala mégsem sugallja a háttérben már kiépült vállalkozást.


Újratervezés!


Sokan úgy gondolják, hogy elkészíttetnek egy oldalt és kész, ez örök időkre ki is szolgálja. Mivel körülöttünk minden fejlődik, ezért weboldalunknak is kell, hogy továbbra is elérje vásárlóinkat. Amennyiben újra terveztetjük, oldalunkat mindig tartsuk szem előtt az új trendeket és próbáljuk meg egyeztetni vállalkozásunk mondanivalójával a megfelelő megjelenést. Néhány 2015-ben menő megvalósítás:


RESZPONZÍV WEBDESIGN

Erről már korábban is ejtettünk pár szót. Túlságosan nem is írnám körbe, talán jelenleg a legjobb döntés, amit egy újratervezés során hozhatunk, hogy weboldalunk megjelenjen minden eszközön szép és olvasható formában.


FLAT DESIGN
Elfelejthetjük a lekerekített vonalakat, mindenféle árnyékolást, 2014-ben elindult a flat stílus térhódítása. Az iOS7 és Windows 8 minimalista megjelenése hamar elterjedt a webdesignerek körében is. Nem mellékesen ez szorosan kapcsolódik a reszponzivitáshoz is.


CSS ANIMÁCIÓK

A CSS3 megnyitotta a front-end fejlesztők előtt a lehetőségek tárházát. Ennek segítségével olyan animációkat készíthetünk, amik feldobják weboldalunk megjelenését. Ilyen animációk készítésénél mindig tartsuk szem előtt a régi igazságot miszerint a kevesebb több.


PARALLAX SCROLLING
Ezek az igazi látványoldalak. Amennyiben igazán menő megoldást akarunk választani akkor az egyértelműen a parallax oldal. Viszont figyeljünk, hogy ne essünk túlzásokba, ezeknek az animációknak mindig helye van egy oldalon, használjuk finoman.


Ami mégis a legfontosabb az nem más, mint a tartalom. Sokan azt mondják, hogy az emberek nem szeretnek olvasni. Ez nem igaz. Figyeljünk a szövegformázásra és fejtsük ki álláspontunkat ahol szükség van rá. Amennyiben a tartalom megfelelően van kínálva akkor igenis egy hosszabb hangvételű cikket, leírást is elolvas az ember. Elvégre Ön is ide ért mondanivalóm végére :)
 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat