Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43

eakhulladek.hu


Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit kft már lassan 2 éve kiemelt partnerünk. Az elmúlt időszakban az irodai rendszerek karbantartásával a hálózat fejlesztésével és IP telefon kiépítésével foglalkoztunk. Viszont felmerült az igény egy új, átlátható könnyen navigálható weboldal létrehozására is. Ezen fő csapásvonalak mentén készítettük el a www.eakhulladek.hu oldalt, amivel célunk a térség hulladékgazdálkodási ügyeinek megkönnyítése.

Dokumentumtárból könnyedén elérhetőek a hivatalos dokumentumok, amik bejelentéshez szükségesek.


A hulladékszállítási naptár településenként való felsorolásában szempont volt a könnyű kereshetőség, és a lehető legegyszerűbb és érthetőbb kommunikáció. Mivel egy egész megyét lefedő tevékenységről van szó, ezért külön választottuk az egyes Ügyfélszolgálatok elérhetőségeit, így célirányosan megtalálhatóak az információk.
Emellett a háttér rendszerben megkönnyítve az irodai állomány munkáját helyet kapott egy egyedileg fejlesztett modul, ami tömegesen képes az ÁNYK felületnek adatot szolgáltatni, konvertálni a szabványoknak megfelelő módon. Bízunk benne, hogy munkánk tovább segíti a szolgáltatás minőségét.


Megnézem a weboldalt »
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat