Hívjon bizalommal!
+36 70 327 89 43

Teljes arculati tervezés

Az arculattervezés fontos tényező vállalkozása kommunikációjában. Nem csak egy logóról, vagy egy szépen megszerkesztett bannerről beszélünk. A jól kialakult arculat arra törekszik, hogy mindig, mindenhol felismerhető legyen. Ez alatt nem csak az online megjelenést értjük, hanem a kézzel fogható dolgokat is. Levélpapír, névjegykártya, reklámanyagok, egész vállalkozása megjelenésére ható elemek. Fontos, hogy az emberek megjegyezzék az Ön által létrehozott, képviselt márkát. Ennek érdekében szoros kapcsolattartás mellett több logó és arculati tervet készítünk előzetes megbeszélések alapján, amiből kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

 

MIT FOGLALHAT MAGÁBA AZ ARCULATI TERV:

- Egyedi igények szerinti megoldások
- Teljes arculati tervezés esetén: logó, névjegykártya, levélpapír, webes arculat, bélyegző
- Többszöri megbeszélés után letisztázott munkafolyamatok az áltáthatóságért
- Offline szóróanyagok készítése
- Online reklámok, HTML 5 bannerek készítése

 

Ma már nem elég egy szép logó. Kis vállalkozások esetén is mindenki a minőséget keresi, ami megbízhatóságot és profizmust sugall a megrendelő felé. Ezért fontos a megfelelő arculat kialakítása már a kezdetektől fogva, hisz a vizuális megjelenés az, ami először megfogja a potenciális vásárlókat.

 

 

ARCULATI ELEMEK A NETCORP RAJZPADJÁRÓL:

Eledeldiszkont logó és teljes online arculat, D-trans nemzetközi fuvarozási cég online arculata, névjegykártyája, Szalkay István belső ellenőrzési szakértő névjegykártya, Airsoft Force Webáruház teljes arculata, Komonyi Szervíz logó és online arculat

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat